15 Haziran 2020 Pazartesi

Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe'deki geleceği muhakkak oluyor!

Fenerbahçe Beko'da Başantrenör Zeljko Obradovic bugün İstanbul'da olacak. Deneyimli koç koronavirüs Covid-19 salgını sebebiyle 27 Mart'ta Sırbistan'a dönmüştü. Başkan Ali Koç ile Obradovic arasındaki görüşmeler bir müddet evvel başlamıştı.

 

- HABER

Ülkesinde bulunan deneyimli başantrenör Fenerbahçe ile yeni kontrat görüşmelerine son noktayı koymak için istanbul'a geri dönüyor. Fenerbahçe yönetimi Obradovic dahil ekibin bütçesinde yüzde 50 oranında kısıtlamaya gitmeyi kastediyor.

 

Yeni kontrat kararı...

Sarı lacivertlilerin basketbol ekibinin yeni yapılanması hakkında bilgi alacak olan deneyimli başantrenör görüşlerini Başkan Koç'a iletecek. Obradovic kendisine önerilen yeni kontrat ile alakalı da kararını Koç'a söyleyecek.

 

Öte yandan daha evvel Yunan medyasında yer alan haberlere göre Kostas Sloukas'ın Olympiakos ile uyuştuğu iddia edilmiş, daha sonra oyuncunun menajeri Panos Kapazoglou: "Sloukas ’ın Fenerbahçe Beko ile olan kontratının devam ettiğini ve hiçbir kulüp ile görüşme yapılmadığını tekerrür etmek istiyorum." söylemesini yapmıştı.

 

3 oyuncunun ufalaması gündemde

Ayrıca, sezon sonunda hür kalacak olan Nikola Kalinic'i; Kızılyıldız, Olimpia Milano ve NK Olimpija Ljubljana ekipleri transfer listesine aldı. Kalinic'in dışında Joffrey Lauvergne ve Derrick Williams'ın da sezon sonunda kontratı bitiyor. Mali açıdan küçülmeye gideceğini söyleyen Fenerbahçe'nin bu oyuncularla kontrat yenilemeyeceği kaydolundu. 

 

Bu oyuncuların geleceğinin de Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe ile yapacağı görüşme sonrasında muhakkak olcağı iddia edildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder