15 Haziran 2020 Pazartesi

Işıl ve Tilbe ayrılığındaki şok reel

Galatasaray Basketbol Şubesi ’nde büyük bir zelzele yaşanıyor. Efsane kaptan Işıl Alben ve ekibin yıldızlarından Tilbe Şenyürek ’in ekipten sevk edilmesinin perde artta yaşananları Ajansspor aydınlatmaya devam ediyor.

BURHAN CAN TERZİ -

Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya 1 sene opsiyonlu 2021 ’e kadar kontratı bulunan Işıl Alben işe Tilbe Şenyürek ’in kontratını kimseye sormadan feshetti.

Sonrasında oyunculara kendi hazırladıkları kontratı imza atmaya zoraki etti, “Yoksa gidin” resti çekti. Yaşadıkları bu şoka ve oldukça indirimli kontrata karşın bu iki ad fedakarlığı yapacaklarını söyledi ancak bu kontrat bir cinsli önlerine gelmedi. Peki o kontratlar ne oldu. işte şok asıllar.

HASTA CANSEVER RİCA ETTİ

Galatasaray ’da basketboldan mesul idareyici Ömer Canhoşlanır, bir vakittir geçirdiği kaza nedeniyle evinden çıkamıyor ve hasta biçimde dinleniyor. Bu nedenle basketbol mevzusuyla ilgilenmesi için başka bir idareyici Erol Özmandıracı ’dan ricada bulundu.

Başkan Mustafa Cengiz sıhhatiyle uğraştığı için kimse başkanı rahatsız etmek istemedi. Bu nedenle Özmandıracı imza yetkisine sahip Kaan Kançal ve Yusuf Günay ’dan yeni kontratları onaylamaları için idare masasına kontratları vazgeçti. Ancak ne Yusuf Günay ne de Kaan Kançal yeni kontratlar için imzaları attı.

Abdurrahim Albayrak ise yalnızca futbol mevzusunda mesullük alıyor.

ÖĞRETMEN DA ASKIDA

HOCA DA ASKIDA

Öte yandan basketbol şubesindeki kriz bayan basketbol ekibi başantrenörü Efe Güven ’e de yansıdı. Efe Güven ’le de henüz yeni kontrat imza atılmadı.

Legal ihtar: Bu haber tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

'UN YAPTIĞI İLK HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder