16 Haziran 2020 Salı

İzmit Belediyespor ’a bir ulusal yıldız daha

İzmit Belediyespor ’a bir milli yıldız daha

Türkiye Bayanlar Basketbol Süper Ligi ’nde çaba eden ve önümüzdeki sezon Avrupa ’da boy gösterecek olan İzmit Belediyespor, bir yeni transferini daha söyledi. İzmit Belediyespor ulusal yıldız Elif Emirtekin ’i renklerine bağladı.

Türkiye Bayanlar Basketbol Süper Ligi ’nde çaba eden ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında çaba edecek olan İzmit Belediyespor, transfer yapmaya devam ediyor. Transfer ettiği bir hayli yıldız sporcu ile kadrosunu kuvvetlendiren İzmit Belediyespor, son olarak Beşiktaş ’ta oynayan 1.84 boyundaki saldırı oyuncusu Elif Emirtekin ’i renklerine bağladı. 1994 doğumlu kısa ve uzun forvet pozisyonlarında oynayabilen ulusal sporcu Elif Emirtekin, önümüzdeki sezondan itibaren İzmit Belediyespor ’un Türkiye ve Avrupa ’da ki galibiyetleri için ter dökecek.

Elif Emirtekin kimdir?

12 Ağustos 1994 senesinde İzmir ’in Konak ilçesinde doğdu. 1.84 boyunda olan Emirtekin, kısa ve uzun forvet pozisyonlarında oynayabiliyor. 2010-2019 seneleri arasında Botaş ’ta, geçen sezon ise Beşiktaş ’ta forma giydi. A Ulusal ekibinde de oynayan Emirtekin, geçen sezon Beşiktaş ile ligde 18 maça çıkarken 6.9 sayı, 3.9 ribaunt ve 2.1 asist ortalamaları ile oynadı. Beşiktaş formasıyla ile Eurocup ’ta da çaba eden Emirtekin, 8 Eurocup maçında 3.6 sayı, 3.5 ribaunt ve 1.9 asistlik bir performans gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder