13 Haziran 2020 Cumartesi

Pınar Karşıyaka, FIBA Europe Cup ’ın oynanmasını istiyor

Pınar Karşıyaka, FIBA Europe Cup ’ın oynanmasını istiyor

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, FIBA Eurocup turnuvasında eylül ayına ertelenen maçların sıhhatli bir biçimde oynanmasını beklediklerini söyleyerek, Final Four ’un ardından hak ettikleri kupaya uzanmayı kastettiklerini kaydoldu.

FIBA Europe Cup ’ta ismini son 4 ekip arasına yazdıran ancak dünyayı tesiri altına alan korona virüs sebebiyle oynanamayan Final Four ’u sabırsızlıkla bekleyen Pınar Karşıyaka, gözünü pazartesi günü Münih ’te yapılacak FIBA buluşmasına çevirdi. Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, eylül ayına ertelenen, sezonun sıhhatli bir biçimde sonuna kadar oynanması gerektiğini ve maksatlarının hak ettikleri kupaya uzanmak olduğuna söyledi.

"Emelimiz hak ettiğimize inandığımız kupayı almak"

Selim Çınar pazartesi günü yapılacak buluşma evveli şunları söyledi:

“Daha evvel başkanımız Turgay Büyükkarcı ’nın da söylemiş olduğu gibi, eylül sonuna ertelendiği günden bugüne dek Europe Cup ’ta sezonun bitirilmesine müteveccih takip ve ısrarımız devam etmekte. FIBA Europe Cup Final Four ’u tertip etme mevzusunda isteğimiz de var, organizasyonu tertip edecek eforumuz de. Organizasyonun tamında erişimden konaklamaya bir hayli ayrıntıyı düşünerek görüşmelerimizi ve hazırlıklarımızı yapmış bulunuyoruz. Son derece eforlu ve iyi bir biçimde geçirmekte olduğumuz ancak pandemi sebebiyle ertelenen FIBA Europe Cup ’ta emelimiz, sezonun sıhhatli bir biçimde sonuna dek oynanmasını sağlamak ve hak ettiğimize inandığımız kupaya uzanmak.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder