17 Haziran 2020 Çarşamba

Türk Telekom yeniden Şampiyonlar Ligi ’nde

Türk Telekom yine Şampiyonlar Ligi ’nde

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan Türk Telekom, 2020-2021 sezonunda da bu ligde çaba edecek.

Türk Telekom Spor Kulübünden yapılan söylemede görüşlerine yer verilen başkan Yusuf Kıraç, bu sezon son 8 ekip arasına kaldıkları Şampiyonlar Ligi'nde final oynamayı kastettiklerini belirtti.

"Şampiyonlar Ligi ’nde final maksadımıza ilerlerken, önümüzdeki sezonun tasarılamasını da yapıyoruz" ifadelerini kullanan Kıraç, şunları kaydoldu:
"Bu güzergahta gelecek sezon da FIBA Şampiyonlar Ligi'nde başşehrimizi ve ülkemizi temsil edeceğiz. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde zaferli maçlar çıkardık. Ankara'nın rakiplerimizin çekindiği bir dış saha haline gelmesini sağladık. Türkiye Kupası'nda finale çıkma bahtını Avrupa'nın en eforlu ekiplerinden biri olan Fenerbahçe'ye son topta kaybederek yitirdik. Süper Lig'de play-off maksadımıza ilerlerken, tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs Kovid-19 salgını oldu. Federasyonumuz sporcu ve personel sıhhati için en doğru kararı aldı."

Kovid-19 salgını sebebiyle FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 30 Eylül-4 Ekim tarihlerinde tek maç üzüntüye usulü oynanacak 8'li finalle bitirileceği andırdıran Kıraç, "Ertelenen finallerde ülkemizi en iyi biçimde temsil ederek, finalleri geçip kupaya erişmeyi amaçlıyoruz. Kupada üst üste aldığımız zaferlerle ehemmiyetli bir gözde olduğumuzu gösterdik. Kupayı Ankara'ya getirmek için teknik takımımızla iş birliği içinde, itinalı bir biçimde gayelerimizi tanımladık. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun hayal olmadığını seyircimize göstermek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder