12 Haziran 2020 Cuma

Gülşah Duman, İzmit Belediyespor ’da

Gülşah Duman, İzmit Belediyespor ’da

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi ’nde çaba eden İzmit Belediyespor, kadrosunu tecrübeli reyin kurucu Gülşah Duman ’la güçlendirdi.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi ’nde şampiyonluk amaçlayan ve Avrupa kupalarına iddialı bir biçimde giriş yapmayı isteyen İzmit Belediyepor, kadrosuna bir yardım daha yaptı. Daha evvel Erica Wheeler, Egle Siksnuite, Milica Jovanovic ve Kübra Erat gibi yıldızları renklerine bağlayan İzmit Belediyespor, Gülşah Duman ’la kontrat imza atarak kadrosunu kuvvetlendirdi.

Kariyerine Beşiktaş ’ın altyapısında başlayan ve İstanbul Üniversitesi ile 2014-2015 sezonunda EuroCup ’ta yarı final galibiyeti gösteren deneyimli oyuncu, yıldız, genç ve Ümit Ulusal ekiplerinde de yer aldı. İstanbul Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Orduspor, Mersin Basketbol Kulübü, Bornova Beckerspor, Abdullah Gül Üniversitesi, Samsun Canik Belediyesi, Kayseri Basketbol Spor Kulübü ve Edremit Belediyesi Gürespor Basketbol Ekiplerinin de formasını terleten 1.74 boyundaki galibiyetli reyin kurucu, 2019-2020 Bayanlar Basketbol 1. Lig ’inde çıktığı 21 maçta 11 sayı 3.29 ribaund ve 4.19 asist ortalamasıyla oynadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder