21 Haziran 2020 Pazar

Tarık Günay kendini anlattı

Tarık Günay kendini anlattı

Spor kamuoyunda dün en çok ses getiren haberlerinden birine Ajansspor imzalaydı. Ajanssspor, Galatasaray Kulübünün, başkan yardımcısı Yusuf Günay ’ın yeğeni Tarık Günay ’la yaptığı kontratı ortaya çıkarması sonrası Tarık Günay sosyal medya hesabından söylemelerde bulundu.

Galatasaray'da gelecek taahhüt eden ve bonservissiz sarı-kırmızılı ekibe geldiğini belirten Tarık Günay, Gençlik ligindeki istatistiklerini paylaşarak, kendisine haksızlık edildiğini korundu. 

Sosyal medya hesabından söylemelerde bulunan Günay, "Galatasaray Basketbol A Ekibi ile bir idmana bile çıkmadan torpille kontrat imza attığı iddia edilen ben Tarık Günay, Yusuf Günay ’ın yeğeni sıfatıyla maruz kaldığım kötülelere karşı aslı sizlerle paylaşmak isterim:

2015 ’te, Ufak Erkekler Türkiye Şampiyonasında en iyi forvet mükâfatını aldıktan sonra, takribî 4 sene evvel, Galatasaray SK benimle beraber ekibimden üç şahsa öneride bulundu. Kulübümün bonservis arz etmesi sebebiyle transferim hakikatleştirilemedi.

Sezon süresince A ekiple idmanlara çıkmaya devam etmemin yanı gizeme BGL ’de ekibim ile beraber rakamsız galibiyete imzalaydık. İlk kere ekip dostlarım ve kıymetli alıştırmanlarımla beraber final grubuna kalıp, bu grupta da 7 ’de 7 gibi ehemmiyetli bir başarı serisine eriştik. Söylemelerimin maruz kaldığım kötüleler karşısında ekip dostlarım ve alıştırmanlarım tarafından kavrayışla karşılanacağını umuyorum. 19 yaşındaki genç bir sporcunun emeğinin hiçe sayılarak karalama kampanyasına alet edilmesini herkesin vicdanı ve takdirine vazgeçiyorum" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder