27 Ocak 2021 Çarşamba

Pınar Karşıyaka güle oynaya Top 16'da

Bertan ERMAN -

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde Pınar Karşıyaka'nın hamlelerine RETABet Bilbao'dan sıklıkla cevap geldi. Zaman zaman üstünlük el değiştirse de, Kaf Kaf ilk 10 dakikayı 20-19 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında İspanya temsilcisi 21-20 öne geçse de, buna karşılığını etkili bir savunma ile veren Yeşil Kırmızılılar, farkı açtı. Hem hücumda hem de savunmada istediği oyunu rakibine kabul ettiren Pınar Karşıyaka, devre arasında soyunma odasına 44-30 üstün gitti. 

Amath M'Baye fişi çekti

Üçüncü çeyrekte Amath M'Baye'nin hücumdaki etkili performansıyla farkı iyice açan Pınar Karşıyaka, son 10 dakikaya 71-46 önde girdi. Bilbao, maçın sonlarına doğru farkı eritse de, mücadele temsilcimizin 85-76'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Grubunu 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 2. sırada tamamlayarak adını en iyi 16 takım arasında yazdıran Pınar Karşıyaka'da maçın en skorer ismi Amath M'Baye, 23 sayı ve 3 ribaund kaydederken, Raymar Morgan 20 sayılık katkı verdi. Turnuvaya veda eden Bilbao'da Alex Reyes 14 sayı ve 7 ribaundla mücadeleyi tamamladı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder