14 Ocak 2021 Perşembe

Eski Lakers yıldızı boksa geçiyor

- DIŞ HABER

Los Angeles Lakers ve NBA'in unutulmaz isimlerinden biri olan Lamar Odom, boksör olmak için sözleşme imzaladı.

Ayrıca Odom, yakın gelecekte ilk dövüşüne katılacak.

TMZ Com'da yer alan habere göre TMZ Sports, 41 yaşındaki eski NBA yıldızının Celebrity Boxing ile bir anlaşma imzaladığını ve 12 Haziran'da Atlantic City, N.J.'deki Showboat Casino'da ringe çıkacağını duyurdu.

NBA'de kariyeri, başarılarla dolu

41 yaşındaki Odom, on yıldan fazla bir süredir NBA'de oynadı. Kıdemli oyuncu, yedi sezon boyunca Lakers için oynadı.

Lakers üyesi olarak Odom, maç başına 13.7 sayı, 9.5 ribaund ve 3.7 asist ortalaması aldı. 2011 Yılın Altıncı Adamı ödülünü kazandı.

Uyuşturucu, kariyerini bitirdi

Odom, NBA'de başarılı bir kariyere sahip olmasına rağmen, saha dışında tonlarca drama ve korkutucu olaylarla uğraştı. Emekli Basketbolcu, geçen yıl yaptığı açıklamada kariyerindeki pişmanlıkları dile getirdi. Odom "Bana ne kadar harcadığımı sorarsanız, '100 milyon dolar' derim. Beni gören tüm doktorlar yürüyen bir mucize olduğumu söylüyor. Her gün uyuşturucu kullanırdım, az ya da çok ama her gün. Kendimi kontrol edemedim, kontrol etmek istemedim" ifadelerini kullanmıştı.

"Ölümü kandırdım"

Odom, 2015 yılından aşırı doz uyuşturucu kullanımı nedeniyle komaya yatırıldı ve 6 kez kalp krizi geçirdi. Odom sıkıntıları günleri şu cümelelerle anlattı:

"Ölümü kandırdım, ilaçları almayı sonsuza kadar bıraktım. Ancak Kobe'yi kaybetmektense Tanrı'nın beni yeniden komaya sokmasını dilerdim" 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder