23 Ocak 2021 Cumartesi

Beşiktaş Icrypex'ten bir derbi galibiyeti daha

Bertan ERMAN -

Maçın ilk dakikalarında Brock Motum'un basketlerine James Blackmon'ın art arda bulduğu üçlüklerle cevap veren Beşiktaş Icrypex, defansta Daryl Macon'ın hücumdaki çıkışını engelleyemedi. Macon ile art arda 6 sayı bulan Galatasaray, maçın ilk televizyon molasına 10-6 önde girdi. (4.07) Mola sonrasında mücadeledeki çekişme devam ederken, Furkan Haltalı'yı hücumda devreye sokan Beşiktaş, ilk 10 dakikayı 19-16 önde tamamladı.

Kara Kartallar, ikinci çeyreğe Joel Berry ve Şehmus Hazer'in basketleriyle farkı 7 sayıya çıkararak başlayınca, Galatasaray'dan erken bir mola geldi. (23-16, 9.12) Aslanlar'ın mola sonrasında arayı kapatma çabası olsa da, Beşiktaş Icrypex Şehmus ve Alperen Şengün ile hücumdaki ivmesini yükseltti. Farkı çift hanelere çıkaran kara-beyazlı ekip, devrede soyunma odasına 42-29 üstün gitti.

İkinci yarıda dominasyon

Üçüncü çeyrekte oyunun kontrolü tamamen Beşiktaş Icrypex'in eline geçti. Özellikle Joel Berry'nin üçlükleriyle arayı açan Kara Kartallar, son 10 dakikaya 67-48 önde girdi. Dördüncü çeyrekte de kontrollü oyununu sürdüren kara-beyazlı ekip, mücadeleden 82-64 galip ayrıldı. 

Alperen boyalı alanı kararttı

Üst üste iki derbi galibiyeti alan Beşiktaş Icrypex'te Alperen Şengün, 10 sayının yanında 8 blokla dikkat çeken bir performans ortaya koydu. Kara Kartallar'da takımın en skorer oyuncusu Joel Berry 17 sayı kaydederken, James Blackmon 13 sayı ile mücadele etti. Galatasaray'da maçın en skorer ismi Brock Motum, 22 sayı ve 6 ribaundla karşılaşmayı tamamladı. 

Yeni forma tanıtımı

Beşiktaş Icrypex - Galatasaray maçının devre arasında, Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Icrypex CEO'su Gökalp İçer, Kara Kartallar'ın giyeceği yeni formayı tanıttı. Dün Beşiktaş ile kripto para exchange markası Icrypex arasında isim ve forma göğüs reklamı sponsorluğunun tanıtımı yapılmıştı. Ayrıca, Çebi'nin izlediği bir maç daha galibiyetle sonuçlandı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder