30 Ocak 2021 Cumartesi

Galatasaray Fethiye engelini son anda aştı

Bertan ERMAN -

Maçın ilk dakikalarında karşılıklı sayılar olsa da, defansif anlamda daha iyi olan Galatasaray, oyunun kontrolünü eline geçiren takımdı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un defansif hatalarını da iyi değerlendiren Aslanlar, ilk 10 dakikayı Brock Motum'un son saniyedeki üçlüğüyle farkı çift hanelere çıkararak 27-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Fethiye toparlanır gibi olsa da, devre arasında Galatasaray'ın 43-32'lik üstünlüğüyle gidildi. 

Üçüncü çeyrekte Muğla temsilcisi, Branden Frazier ve Robert Johnson'ın önderliğinde maça ortak olma noktasına geldi. Son 10 dakikaya 56-50 geride giren Fethiye, farkı 1 sayıya kadar düşürdü. (58-57) Kıran kırana geçen maçta ivme yakalayan Mavi Yeşilliler, Robert Johnson önderliğinde oyundan kopmadı. Muğla temsilcisi, Abdul Malik Abu'nun serbest atış isabetiyle uzun bir aradan sonra, maçın bitimine yaklaşık 2 dakika kala 68-67 öne geçti. Heyecan dolu son anlarda daha az hata yapan Galatasaray, mücadeleyi 71-68 kazandı.

Son 3 maçında 2. galibiyeyini alan Galatasaray'da maçın en skorer isimlerinden Amile Jefferson, 18 sayı ve 5 ribaund; Travis Trice da 17 sayı ve 5 asistle öne çıktı. 4 galibiyette kalan ve ligin son sırasında bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da Robert Johnson, 18 sayı, 3 ribaund ve 3 asist kaydetti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder