19 Ocak 2021 Salı

"Efes ile kol kola ilklerin peşindeyiz"

HABER-

Radyospor ’da Bilyoner ’in sunduğu Deniz Aksoy İle Asist ’in 15. bölümüne Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman ve Bilyoner ’in CEO ’su İlker Baydar konuk oldu.

“Basketbol kültürü, ülkemizde belli bir seviyede yükselişe geçti.” diyen İlker Baydar, NBA ve EuroLeague maçlarının canlı yayınlamalarıyla ilgili, “Üyelere iyi hizmet için trendleri takip ediyoruz. Üyelerimiz istedikleri anda sevdikleri takımların maçlarını izliyorlar. Bu hizmeti sağlamaktan çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Efes ile uzun bir yolculuk

İlker Baydar, Bilyoner ’in Anadolu Efes ile 2. yılını geçirdiğini söylerken, “Zirvede gittiğimiz yılda başladı. Bu uzun bir yolculuk. Ben yönettiğim markasının DNA ’sına önem veriyorum. Anadolu Efes, Türk basketbolu için birçok ilke imza atan bir kulüp. Bizim gönlümüzde bunun süresi yok. Hem kadınlar basketbol liginin, kadın basketbol milli takımı ve Galatasaray ’ın da sponsorluğunu yaptık. Covid bizleri de etkiledi. Bizim hayalimiz, Anadolu Efes ile kol kola bir miktarda sporu sevdirmek ve ilklere adım atabilmek. Bizim asıl projemiz bu.” dedi.

Ataman: “Büyük bir partner”

Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman da, Bilyoner ile olan sponsorluk ile ilgili, “Bizim açımızdan çok değerli. Gerek ülkemizde olsun, gerekse Avrupa ’da, farklı şans oyunları markalarının sponsor olduğunu görüyoruz. 2 yıl önce Bilyoner ile sponsorluk anlaşması yapıldı. Güzel bir birlikteliğimiz var. Kendilerine basketbola verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu birliktelik, Anadolu Efes için maddi ve manevi anlamda büyük bir partnerimiz.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Ataman, şans oyunlarının oynanması ile ilgili önemli tembihlerde bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, konu ile ilgili şu sözleri söyledi:

“Bir restorana gidiyorsunuz, ‘Maç kaç kaç biter? ’ diye soruyorlar bana. Biz bilemeyiz. Bunlar şans oyunları. Bizim sahaya çıktığımızda ilk hedefimiz kazanmak. Bunun eğlencelik bir şans oyunu olarak görülmesi gerektiğini insalara belirtmek istiyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder