20 Aralık 2020 Pazar

Sırp basını duyurdu! Marko Guduric, Fenerbahçe'ye doğru...

Sırp basını duyurdu! Marko Guduric, Fenerbahçe'ye doğru...

İsa KETHÜDA -

Bu sezon Euroleague'de istediği performansı ortaya koyamayan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, şu an Memphis'te forma giyen eski oyuncusu Marko Guduric ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Guduric, Fenerbahçe'ye çok yakın

Sırp medyasında yer alan haberlere göre; Guduric'in ikinci kez Fenerbahçe'ye transfer olmasına çok yakın olduğu belirtildi.

İki adım uzakta

Haberde, Guduric'in İstanbul ekibine transfer olmasına sadece iki adım uzaklıkta olduğu öğrenildi. Sırp milli takım oyuncusunun resmi olarak Avrupa'ya dönebilmesi için iki seçenek bulunuyor. İlki Memphis ile olan sözleşmesinin feshedilmesi ve ardından Fenerbahçe'ye transfer olması. İkincisi ise ise Memphis ile karşılıklı anlaşarak takımdan ayrılması.

Memphis kararsız

Marko Guduric'in Memphis ile 2020/21 sezonu için garanti bir sözleşmesi bulunuyor ve oyuncu bu sezon için 2.750.00 Dolar kazanıyor. Grizzlies yönetimi oyuncunun sözleşmesini tek taraflı feshettiği takdirde Guduric bu paranın tamamını alabilecek. Ancak Memphis yönetiminin oyuncuyu bırakıp bırakmamayı düşündüğü öğrenildi. ABD basınında çıkan haberlere göre ise Sırp oyuncunun gitmesinin an meselesi olduğu belirtildi.

Son transfer Alex Perez

Bilindiği üzere sarı-lacivertli takım son olarak Bahçeşehir Koleji'nden Alex Perez'i kadrosuna katmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Maurizio Gherardini açıkladı: "Fenerbahçe Beko'nun bütçesi..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder