26 Aralık 2020 Cumartesi

Fenerbahçe'den dev derbi öncesi hakem isyanı

- HABER

Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komşuoğlu, Anadolu Efes ile oynayacakları derbi öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Türk-Telekom ve Karşıyaka maçlarındaki hakem hatalarına dikkat Çeken Komşuoğlu, hem federasyon hem de hakem camiasına çağrıda bulundu.

Komşuoğlu şöyle konuştu: "Hükümetimiz ülkeye girmeden 3 gün önce test sorumluluğu getirdi. Bizim gündemimiz bu. Federasyonla yazışarak bunu çözmeye çalışıyoruz. Hakem konuşmayı sevmiyorum diyordum ama artık seviyorum. Karşıyaka mücadelesinde yaşadıklarımız normal şeyler değildi. Türk Telekom maçında başlayan Karşıyaka maçında doruğa ulaşan bir olaydı. Lütfen bu konuda gerek federasyon yetkililerinin gerek hakem camiasının değerli üyelerine rica ediyorum oyuncular maçlarını sahada oynasınlar hakemler de buna yardımcı olsunlar. Bakın futbolda yaşananları Metin Sipahioğlu çok güzel anlattı. eğer basketbolun büyümesini istiyorsak her şey saha içinde kalsın. Futbolda olduğu gibi marka değeri düşmesin. "

Sakatların durumu

Yeni transfer Alex Peres'in sakatlığını atlattığını ancak Türkiye'de kurallar gereği koç tercihiyle kadroda olmadığını belirten Komşuoğlu, "Sadece Ali Muhammed' in ufak bir sakatlığı var. O yüzden kadroda bulunmuyor" dedi.

 FENERBAHÇE 'KİRLİ DÜZEN'DEDİ! İSİMLERİ TEK TEK VERDİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder