23 Aralık 2020 Çarşamba

Kaf Kaf evinde kayıp

Kaf Kaf evinde kayıp

Maça Amath M ’Baye ve Raymar Morgan ’ın basketleriyle başlayan Pınar Karşıyaka, 3 dakika geçemeden 7-0 ’lık bir seriye imza attı. Morgan-M ’Baye ikilisinin etkili oyununa D.J. Kennedy de dahil oldu ve ilk 10 dakika Yeşil-Kırmızılılar ’ın 22-15 ’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci çeyrekte daha etkili bir oyun sergileyen Brose, farkı bir ara 1 sayıya kadar indirse de, kısa sürede toparlanan Kaf Kaf, devre arasında soyunma odasına 38-33 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte Almanya temsilcisinin yakın takibi sürdü. Bamberg, özellikle David Kravish ile temsilcimizi zorladı. Akabinde buna istediği reaksiyonu gösteremeyen Pınar Karşıyaka, 5 sayı farkla geriye düştü. (48-53) Kaf Kaf son 10 dakikaya 59-55 geride girdi. Temsilcimiz, maça sonuna kadar ortak olmaya çalıştı; fakat son 2 dakikada farkı çift hanelere çıkaran Brose Bamberg, oyunu kontrol eden taraf oldu.

Mücadeleyi 76-70 kazanan Brose ’de David Kravish, 14 sayı ve 10 ribaundla double double yaptı. Pınar Karşıyaka ’da maçın en skorer ismi Amath M ’Baye, 19 sayı, 3 ribaund ve 3 asistle mücadele etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder