21 Kasım 2020 Cumartesi

NBA şampiyonu yıldız isim Furkan Korkmaz'ın takım arkadaşı oldu

NBA şampiyonu yıldız isim Furkan Korkmaz'ın takım arkadaşı oldu

DIŞ HABER -

Doc Rivers'ı takımın başına getirerek yeni bir yapılanma içine giren Philadelphia 76ers, Dwight Howard transferini açıkladı. Howard, Sixers ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Dördüncü kez bir Türk ile takım arkadaşı

Philadelphia 76ers'a transfer olan Dwight Howard, gelecek sezon milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile takım arkadaşı olacak. Korkmaz, Howard ile birlikte oynayan dördüncü Türk oyuncu olma özelliğini de taşıyacak. Howard, ilk olarak Orlando Magic'te Hidayet Türkoğlu ile takım arkadaşı olmuş ve 2009 yılında NBA Finali'nde yer almışlardı. Tecrübeli isim, daha sonra Houston Rockets'ta Ömer Aşık ve Atlanta Hawks'ta Ersan İlyasova ile birlikte oynamıştı.

İkinci Lakers macerası kısa ama mutlu sürdü

Daha önce 2012 yılında Magic'ten Lakers'a transfer olan Dwight Howard, Kaliforniya ekibinde beklentilerin altında kalmış ve daha sonrasında Houston Rockets, Atlanta Hawks, Charlotte Hornets ve Washington Wizards'ta forma giymişti. Geçen sezon Lakers'a dönen Howard, ilk kez NBA şampiyonluk yüzüğünü de takmayı başarmıştı. Howard, normal sezonda 7.5 sayı, 7.3 ribaund ve 1.1 blok ortalamalarını tutturmuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder