14 Temmuz 2020 Salı

Joffrey Lauvergne, Zalgiris Kaunas'ta

Joffrey Lauvergne, Zalgiris Kaunas'ta

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko ile sözleşmesi sona eren Joffrey Lauvergne, Litavnay Ligi takımlarından Zalgiris Kaunas ile anlaşmaya vardı.

DIŞ HABER -

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, Fransız oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. İki sezon Fenerbahçe Beko forması giyen oyuncu Denver Nuggets, Chicago Bulls, Oklahoma City ve San Antonio Spurs formaları giymişti.

Joffrey Lauvergne, NBA'e gitmeden önce Elan Chalon, Valencia Basket, Partizan ve Khimki formaları da terletmişti.

2.11 boyundaki Fransız oyuncu geçen sezon Euroleague ortalama 13 dakika süre aldığı karşılaşmalarda 6,3 sayı ve 2,7 ribaunt ile oynadı.

Öte yandan Zeljko Obradovic'in ayrılığın sonrası sarı-lacivertli takımdan ayrılan oyuncusu sayısı 4 oldu. Bu oyuncular sırasıyla Egehan Arna, Gigi Datome ve Derrick Williams, Joffrey Lauvergne oldu.

Fenerbahçe'den Joffrey Lauvergne'e teşekkürler

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko ’nun 2018-19 ve 2019-20 kadrolarında yer alan Fransız pivotumuz Joffrey Lauvergne ile yollarımız ayrılmıştır.

Takımımızın formasını iki sezon boyunca giyen Joffrey Lauvergne ’ye Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, sporcumuza kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder