30 Temmuz 2020 Perşembe

"Ergin Ataman'ın çok büyük hedefleri var"

Teksüt Bandırma Baş Antrenörü Hakan Demir, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Ergin Ataman'ın İtalya'da aldığı takım Reale Mutua Torino Basket için neler söyledi? Ergin Ataman'ın hedefi ne? Basketbolda ligin sona erdirilmesi kararı doğru mu?

"Basketbolu hala amatör olarak görüyorlar"

Basketbolda sezonun yarıda kalmasını değerlendiren Hakan Demir, "Basketbolda lig yarım kaldı ve basketbol gündemden düştü. Basketbolun en hararetli olduğu dönemde lig yarıda kaldı. Anadolu Efes'in sezonunun yarıda kalması üzücü oldu çünkü şampiyonluğu hayal ediyorlardı. Herkes için yeni bir sayfa açılıyor. Ligin durdurulmasını haklı buluyorum. Basketbolu hala amatör olarak görüyorlar. Basketbolun başlaması bu sebeple sıkıntı yarattı. Teksüt Bandırma'da ekonomik sıkıntılar yaşadık ve yabancıları gönderdik. Ligin erken sonlanması bizim için kurtuluş oldu ama yüksek hedefleri olan takımlar için kötü oldu." şeklinde konuştu.

"Ergin Ataman'ın çok büyük hedefleri var"

Ergin Ataman'ın neden İtalya'nın Reale Mutua Torino Basket takımını aldığını anlatan Demir, "Anadolu Efes'te olsaydım bu karardan memnun olmazdım. Efes için önemli olan Euroleague'in devam etmesiydi. Efes için lig şampiyonluğu çok önemli değildi. Bir Türk takımının Euroleague'de harika bir sezon geçirirken iptal olması benim aklıma kuşku düşürdü. Bir İspanyol takımı bu durumda olsaydı iptal kararı bu kadar kolay alınır mıydı? Ergin Ataman'ın çok büyük hedefleri var. Euroleague şampiyonu olmak istiyor ancak uzun vaadeli yatırımlar da yapıyor. Ergin Ataman'ın uzun zamandır İtalya'yla bağlantıları var ve bir yatırım yapmak istedi" diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder