2 Mart 2021 Salı

LeBron James ’in ayakkabısına servet: 1.1 milyon TL!

-HABER

NBA ’da Los Angeles Lakers ’ın yıldızı LeBron James'in spor ayakkabıları açık artırmada 156 bin dolara (1.1 milyon TL) satıldı. Fiyatı astronomik seviyeye ulaşan ayakkabının büyük bir manevi değeri var. 

11 Eylül'ü de simgeliyor

Ünlü basketbolcuya bu ayakkabıyı 2002'de NBA'in bir diğer efsanesi Kobe Bryant hediye etmiş. Aynı zamanda üzerinde 11 Eylül saldırıları anısına Amerikan bayrağı da yer alıyor. 

LeBron'un Carmelo Anthony'nin de yer aldığı Oak Hill'e karşı oynanan maçta bu ayakkabıları giydiği ve James'li St. Vincent - St. Mary Lisesi'nin karşılaşmadan 36-34 galip ayrıldığı kaydedildi.

 

Kobe ile LeBron 2002'de tanışmış

Basketbolun en iyi isimlerinden biri olarak tarihe geçen ve 4 kez MVP ödülünün sahibi olan LeBron, lisedeyken Kobe'yi bir basketbol kampında gördüğünü açıklamıştı. İkili, 2002'deki All-Star Haftasonu etkinliğinde Philadelphia'daki bir otelde tanışmıştı.

NBA ’da Lakers ’ı sırtlamayı sürdüren LeBron James, 25 Ocak 2020'de Kobe Bryant'ı geçerek, bu ligde tüm zamanların en çok sayı atan 3. oyuncusu unvanını almıştı.

Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA, F1, Portekiz Ligi, UFC S Sport Plus'ta! Taahhüt yok, kurulum yok, tıkla hemen izle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder