5 Mart 2021 Cuma

Igor Kokoskov: "Çok çok zor bir maçı kazandık"

-HABER

Fenerbahçe Beko'nun deplasmanda ASVEL'i 90-86 mağlup ettiği maç sonrası koç Igor Kokoskov, Nando De Colo ve Dyshwan Pierre galibiyeti değerlendirdi. 

Kokoskov: "Çok çok zor bir maçı kazandık

Igor Kokoskov: "Henüz istatistik kağıdına bakmadım. Ama çok çok zor bir maçı kazandık. Ne kadar zorlanacağımızdan bahsetmiştik. Sert savunma yapan, hem de üçlüklerle heves kıran bir takıma karşı kazandık. Savunmada ara ara zorlandığımız anlarda oldu. Çok çok mutluyum. Şimdi hemen oyuncularıma gideceğim. Bir sonraki maça odaklanacağız ama çok çok zor bir maçı kazandık. H rmaç önemli, her maç önemli bir engel. Böyle bir fikstürdeyiz ama hemen odaklanmalıyız diğer maça."

De Colo: "Önemli bir galibiyet bizim için"

Nando De Colo: "Çok fazla zorlu bir süreçten geçiyoruz. Çok zor maçlar arka arkaya oynuyoruz. Bugün çok zor bir takıma karşı oynadık. Kolay maç yok. Önemli bir galibiyet bizim için. Tabii ki çok mutluyum. Aynı zamanda Fransa'da yer almak benim için duygu yüklü. Maç maç bakıyoruz ve bir sonraki maça bakacağız."

Dyshwan Pierre: "Çok zor bir maç oldu"

Dyshwan Pierre: "Çok zor bir maç oldu. Kendi sahasında sert ve iyi oynayan bir takım. Kazanmasını bildik. Çok savaştık, şimdi Valencia ile oynayacağız." 

Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA, F1, Portekiz Ligi, UFC S Sport Plus'ta! Taahhüt yok, kurulum yok, tıkla hemen izle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder