5 Mart 2021 Cuma

Cedi Osman ’a ikili markaj! Şampiyonluk için onu istiyorlar…

-DIŞ HABER

Kariyerini NBA ’de sürdüren Cedi Osman başarılı çizgisiyle transfer haberlerini süslemeye başladı. Ligin nabzını tutan “FortyEightMinutes.com” sitesinden Sam Amico, Türk oyuncunun Los Angeles Clippers veya Brooklyn Nets ’e gidebileceğini yazdı.

Clippers'ta eski antrenörü Lue var

Halen ligin alt sıralarında yer alan Cleveland Cavalivers ’ın formasını giyen Cedi ’yi iki iddialı ekip de yakın takibe aldı. Habere göre, özellikle milli basketbolcumuzun çaylak sezonunda Cleveland ’ın başında olan Los Angeles Clippers Başantreönrü Tyronn Lue, NBA şampiyonluğu yarışında eski öğrencisini kadroya derinlik katacak bir oyuncu olarak görüyor.

Ayrıca yine bu sezon Doğu Konferansı'nda iddialı bir görüntü çizen Brooklyn Nets de Cedi ’yi olası bir takasla kadrosuna katma planları yapıyor. 

Süresi azaldı ama performansı düşmedi

ABD basınında bu sezon geçtiğimiz yılların aksine Cedi Osman ’ın ilk 5 yerine benchten gelerek Cleveland Cavaliers ’a katkı sağladığı vurgulandı. Gelecek ay 26 yaşına girecek olan Türk basketbolcu yine de bu sezon 35 maçta görev alırken, 10.9 sayı, 3.7 ribaunt ve 2.7 asist ortalamaları yakalamayı başardı.

Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA, F1, Portekiz Ligi, UFC S Sport Plus'ta! Taahhüt yok, kurulum yok, tıkla hemen izle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder