20 Şubat 2021 Cumartesi

Orhun Ene: "Avrupa Şampiyonası ’na katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

- HABER

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi ’nde oynadığı İsveç müsabakası ardından 1-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Çekya, Gürcistan, Almanya ve İtalya ’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası ’na katılma hakkını elde etti. 

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, ay-yıldızlıların FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası ’na katılmasıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Orhun Ene, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası ’na katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, "İsveç müsabakası öncesi takım olarak erken toplandık. Oyuncularımız bu süreçte iyi çalıştılar ve süreci iyi değerlendirdiler. Zorlu lig takviminde oyuncuları milli takıma gönderen tüm kulüplerimize ve pandemi sürecinde bu pencereyi de ülkemize alan Türkiye Basketbol Federasyonu ’na teşekkür ediyorum. Son olarak, sporcularımızla birlikte teknik ve idari kadromuzda yer alan tüm ekibimizi elde edilen bu başarıdan dolayı kutluyorum"  ifadelerini kullandı.

Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA, F1, Portekiz Ligi, UFC S Sport Plus'ta! Taahhüt yok, kurulum yok, tıkla hemen izle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder