18 Eylül 2020 Cuma

Fenerbahçe Beko - Galatasaray Doğa Sigorta (Canlı Skor)

TRT Spor 2'den Fenerbahçe Beko Galatasaray Doğa Sigorta maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde! TÜBAD Turnuvası maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler, şifresiz bedava TRT Spor ve TRT Spor 2 canlı izle araştırmaları yapıyor. Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı canlı izleyin... Peki Fenerbahçe Beko Galatasaray Doğa Sigorta basketbol maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte şifresiz canlı maç yayını izlemek için detaylar…

FENERBAHÇE BEKO GALATASARAY DOĞA SİGORTA MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENECEK?

TÜBAD Turnuvası maçında Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Doğa karşı karşıya geliyor. Mücadele, saat 21:00'da başlayacak ve TRT Spor 2'den canlı izlenebilecek.

Bu karşılaşmanın canlı anlatımı ve simülasyonu ise Ajansspor ’da!

"Beklentilerin farkındayım"

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında “Medyaya saygılıyım. Fenerbahçe taraftarlarının takımı ne kadar sevdiğini biliyorum. Sosyal olarak da taraftarlar işlerini çok iyi yapıyor. Ben çok fazla sosyal medyada yer almıyorum. Görürseniz sahte hesap olabilir. Türkçe bilmediğim için benimle ilgili ne yazdığınızı bilmiyorum. Tabii şaka yapıyorum. Çok büyük sözler vermek istemiyorum ama beklentilerin farkındayım. Her maçı kazanmak istiyoruz. Takımı en iyi şekilde hazırlayacağız. İyi bir takımımız var rakiplerimiz var. Takımımızı seviyoruz. Önemli başarılar kazanmak için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Verdiğimiz sözleri tutmak zorundayız. Bahsettiğimiz değerli koruyacağız.” demişti.

Turnuva programı

Turnuva programı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, TÜBAD Turnuvası'nda boy gösterecek.

18 Eylül Cuma ve 20 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla sonlanacak olan turnuvada takımımızın yanı sıra Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ve Darüşşafaka Tekfen ekipleri mücadele edecek.

Turnuvada Galatasaray, 18 Eylül Cuma günü saat 21:00'de Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek. Maçlar TRT Spor 2'den naklen yayınlanacak.

18 Eylül Cuma

18.00 | Anadolu Efes - Darüşşafaka Tekfen

21.00 | Fenerbahçe BEKO - Galatasaray

20 Eylül Pazar

18:00 | Üçüncülük

21:00 | Final

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder